ØGRO – En del af Daka

Øgro er en serie af danske gødningsprodukter og jordforbedringsmidler produceret af Daka Denmark A/S. Gødningen er baseret på kødbenmel og børstemel og er godkendt på bilag 2 og kan derfor bruges som ikke-økologisk gødning i økologisk landbrug. Da Øgro er et recirkuleret gødningsprodukt sidestilles Øgro med økologisk gødning og må derfor bruges med op til 107 kg N pr. ha i økologisk produktion. Alle produkter tager udgangspunkt i en cirkulær tankegang, hvor råvarer og ingredienser håndteres med største respekt og forsigtighed, og hvor biprodukter og reststrømme genanvendes med hensyntagen til miljø og klima.

Alle Øgro-produkter er udviklet i tæt dialog med planteavlere, landbrugsrådgivere, forskere, gødningsproducenter og brancheorganisationer. Et uvurderligt og helt essentielt samarbejde skabt for kontinuerligt at udvikle relevante produkter. Samtidig har vi sikret, at hele kæden fra produktion, salg og logistik er så effektiv som muligt, så du som kunde får Øgro til den bedste pris. Det betyder blandt andet, at vi sælger Øgro direkte til den enkelte landmand. Simpelt, hurtigt og effektivt.

Basisgødning med højt kvælstofindhold.

En 100 % recirkuleret organisk gødning og jordforbedringsmiddel til korn og rapsafgrøder, sukkerroer og græsfrø.

Højt kaliumindhold og mange anvendelsesmuligheder.

Egner sig til kalium- og svovlkrævende afgrøder, såsom raps og græs.

øgro 6-3-12+7S

Høj indhold af svovl og kalium

Særligt velegnet til afgrøder med stort behov for kalium og svovl, såsom raps, kartofler, grøntsager og frugttræer.

Ren gødning med højt kvælstofindhold.

14% hurtigtvirkende kvælstof og velegnet som afsluttende sengødskning.

Gødning til juletræer.

En alt-i-en gødning til juletræer, hvor man ved kun én tildeling, dækker juletræets behov.

Skal vi kontakte dig?

Udfyld eventuelt hvilken gødning du gerne vil høre mere om

De personlige oplysninger, du oplyser, vil kun blive brugt af os til at kontakte dig. For yderligere information, læs venligst vores side med privatliv og cookies.

Nyheder

Kontakt

E-Mail: ogro@daka.dk
Telefon: +45 7674 5111