Kundecases

Naturlige juletræer er fremtiden

Global Nature Trees ved Gammel Ry dyrker både juletræer efter konventionelle og økologiske principper. Serien af juletræer, der er dyrket efter økologiske principper, er ikke Ø-mærket, da frøet skal være af økologisk oprindelse, for at man kan dyrke 100 % økologisk kvalitet. Til gengæld bruges der f.eks. kun organisk gødning, som må bruges i økologisk produktion, og desuden dyrkes der sprøjtefrit.

”Vores erfaring med Øgro som organisk gødning indikerer, at ØgroTree ligesom Øgro 10-3-1 vil give en god langsom frigivelse i både vores økologiske og i vores konventionelle træer. På den måde kan gødningen fordeles til rødderne og vi får en nænsom tilvækst,” fortæller Anders Kristiansen

Læs resten af historien her.

Øgro som grundgødskning

Juletræsproduktion kræver en dedikeret indsats i mange år, før man står med et salgsklart juletræ. Vejen derhen kræver håndelag og erfaring for at pleje træerne på den rigtige måde. Tildelingen af gødning er en kunst i sig selv, hvor timingen og kombinationen af gødninger i foråret er afgørende for, hvordan træet klarer sig i vækstsæsonen. Tilgængelighed og en jævn frigivelse af næringsstoffer er afgørende for at holde træerne sunde.

“Gennem de seneste 10 år er der flere og flere, som har taget den organiske gødning til sig. Det giver god mening, fordi det gør det muligt at skabe en jævn og mere naturlig optagelse af næringsstofferne i juletræerne” siger Kurt Karlsen fra Lemming nord for Silkeborg.

Læs resten af historien her.

Kontakt

E-Mail: ogro@daka.dk
Telefon: +45 7674 5111