Imprint

Oplysninger om databeskyttelse er tilgængelig her.

Daka Denmark A/S
CVR nr. 33776039
Lundagervej 21
8722 Hedensted
E-mail: daka@daka.dk
Telephone: +45 7674 5111

Daka’s compliance Officer er Sanne Weidner, og du kan kontakte hende på følgende måder:
E-mail: saw@daka.dk
Telefon: + 45 51 58 42 40
Brev: Daka Denmark A/S, Lundagervej 21, 8722 Hedensted, att: Compliance Officer Sanne Weidner

1. Hjemmesideindhold
Vi gør alt for at sikre, at indholdet på vores hjemmeside altid er opdateret, nøjagtigt og omfattende, men mangel på fejl kan ikke garanteres fuldt ud. Vi påtager os derfor intet ansvar for, at de leverede oplysninger er aktuelle, nøjagtige, omfattende eller for kvaliteten af ​​disse oplysninger. Ansvarskrav vedrørende materielle eller intellektuelle ejendomsskader, der opstår ved brug eller misbrug af de leverede oplysninger og / eller ved brug af unøjagtige og ufuldstændige oplysninger, er i princippet udelukket, medmindre fejlene blev medtaget bevidst eller på grund af grov uagtsomhed.
Alle oplysninger kan ændres og er ikke-bindende. Vi forbeholder os specifikt retten til at ændre, slette eller tilbagetrække offentliggørelse, enten midlertidigt eller permanent, af dele af hjemmesiden eller hele indholdet uden forudgående varsel.

2. Eksterne referencer og links
Denne hjemmeside indeholder direkte eller indirekte links til tredjeparts websteder (links). Disse eksterne websteder er eneansvaret for de relevante operatører. Vi har ingen indflydelse på nøjagtigheden af ​​det pågældende indhold. De linkede websteder blev kontrolleret for eventuelle lovovertrædelser på det tidspunkt, hvor de oprindelige links blev oprettet, og der var ingen juridiske overtrædelser, der var synlige på det tidspunkt. Vi har overhovedet ingen indflydelse på den nuværende og fremtidige sammensætning og indhold af de linkede sider. Indstillingen af ​​direkte eller indirekte links betyder ikke, at vi vedtager indholdet, der vedrører referencen eller linket. Vi har ikke kapacitet til at foretage konstant overvågning af direkte eller indirekte links uden konkret underretning om juridiske overtrædelser. De tilsvarende links slettes med det samme, hvis juridiske overtrædelser kommer til vores opmærksomhed.

3. Ophavsret og varemærker
Alle brands og varemærker, der er navngivet på hjemmesiden, og som kan være beskyttet af tredjeparter, er udelukkende underlagt betingelserne i den relevante gældende varemærkeret og ejendomsretten til de registrerede ejere.
Vi bevarer ophavsretten til offentliggjort indhold oprettet af os selv som forfattere af webstedet. Reproduktion eller brug af sådan grafik, lyddokumentation, videosekvenser og tekster i andre elektroniske eller trykte publikationer kræver vores udtrykkelige tilladelse.

4. Databeskyttelse
Hvor hjemmesiden indeholder muligheden for at indtaste personlige eller kommercielle data (e-mail-adresser, navne, adresser osv.), Er levering af sådanne data fra brugerens side rent frivilligt. Vi giver vores udtrykkelige sikkerhed for, at disse data under ingen omstændigheder videregives til tredjepart.

5. Juridisk styrke
Denne ansvarsfraskrivelse er en del af vores internetside. I tilfælde af at specifikke sætninger eller dele af denne tekst ikke længere svarer til gældende lovbestemmelser, hverken helt eller delvist, forbliver resten af ​​denne erklæring upåvirket.